Ben jij een ervaren financieel expert met leidinggevende kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden en sturen van het Finance-team van Wayland, dat bestaat uit collega’s van de financiële administraties die bij individuele bedrijven ondergebracht zijn. Je bent een echte teamplayer en aanpakker. Jij gaat een financiële uitdaging niet uit de weg en kunt collega’s motiveren datzelfde te doen. Het coachend leidinggeven aan collega’s past jou goed.

Een andere belangrijke taak is de consolidatie van financiële gegevens en het beheer van accountantscontroles. Bovendien zal je de business controllers leiden en ondersteunen bij hun werkzaamheden. Het optimaliseren en automatiseren van het management informatie systeem is ook een essentieel onderdeel van deze rol.

Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het uitwerken van financiële business cases en het verstrekken van managementinformatie aan de directie. Het is van belang dat je in staat bent om deze taken op een effectieve en efficiënte manier uit te voeren, met oog voor het waarborgen van financiële integriteit en het ondersteunen van de organisatiedoelstellingen.

Ons kantoor is gevestigd aan Weg en Land 2 in Bergschenhoek.

Wayland is een innovatieve en slagvaardige onderneming. Wij bestaan ruim 40 jaar en zijn van oorsprong een familiebedrijf. Onze bedrijven zijn actief in de agrarische-, vastgoed- en energiesector.

Wayland heeft meerdere plantenkwekerijen. Ook ontwikkelen wij glastuinbouwgebieden, bedrijventerreinen, woonomgevingen en logistieke vastgoedoplossingen. Daarnaast exploiteren wij duurzame energieprojecten.

Plantenkwekerijen

Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Energie

Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@wayland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.