Ben jij een zorgvuldige en resultaatgerichte financieel medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans! Bij Wayland zijn wij op zoek naar een parttime financieel medewerker voor circa 20 tot 30 uur per week die ons Finance-team komt versterken.

Als financieel medewerker ben jij de rechterhand van de controller. Je bewaakt de betaling (zowel inkomende als uitgaande geldstromen) en vanzelfsprekend zorg je ervoor dat de projectadministraties altijd netjes op orde zijn. Ook de salarisadministraties van de verschillende organisaties vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je gaat accuraat en zorgvuldig te werk, bent analytisch sterk en doorziet snel verbanden.  

Jij wordt een spin in het web in onze organisatie en vindt goed je weg binnen een bedrijf met een no-nonsens mentaliteit. Met jouw kennis op het gebied van administratie optimaliseer je de administratieve processen. Daarnaast zul je ook af en toe de telefoon opnemen of een bezoeker binnenlaten.

Kerntaken

Ons kantoor is gevestigd aan Weg en Land 2 in Bergschenhoek.

Wayland is een innovatieve en slagvaardige onderneming. Wij bestaan ruim 40 jaar en zijn van oorsprong een familiebedrijf. Onze bedrijven zijn actief in de agrarische-, vastgoed- en energiesector.

Wayland heeft meerdere plantenkwekerijen. Ook ontwikkelen wij glastuinbouwgebieden, bedrijventerreinen, woonomgevingen en logistieke vastgoedoplossingen. Daarnaast exploiteren wij duurzame energieprojecten.

Plantenkwekerijen

Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Energie

Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@wayland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.